Travel Zone

Onze contactgegevens

Turnhoutsebaan 532
2970 Schilde

Tel. +3233832310

info@travel-zone.be

Lic. 7085

Like us on Facebook

10 voordelen van een reisbureau

  • Niet enkel de technische aspecten maken deel uit van uw reservatie. De raad van een professioneel reisadviseur is doorslaggevend voor een geslaagde vakantie. Op basis van uw wensen en dromen kan de reisagent een persoonlijk en geïndividualiseerd advies verlenen omtrent uw reiskeuze.
  • De regelmatige studiereizen die een reisagent maakt, bezorgen de klant een meerwaarde. De reisagent kan vanuit de eigen ervarigen omtrent bestemmingen, hotels en bezienswaardigheden advies verlenen en eventueel bijsturen.
  • Beroep doen op een reisbureau bespaart u tijd en zorgen. Uw droomreis wordt op maat aangepast en gereserveerd. Verder biedt een reisagent de garantie dat de planning van uw reis vlot verloopt en dat u steeds advies en informatie kan vragen. Ook na uw vakantie staat uw reisagent nog steeds voor u klaar.
  • Ten alle tijde staat uw reisagent ter beschikking. Voor, tijdens en na uw reis kan u steeds met al uw vragen bij de agent terecht.
  • Het aanbod van een reisagent is zeer uitgebreid en uiteenlopend. Bestemmingen wereldwijd en verscheidene touroperators maken deel uit van het aanbod. U kan in alle vrijheid en onafhankelijkheid deze verschillende mogelijkheden ontdekken bij het reisbureau.
  • Doordat een reisagent elke klant individueel opvolgt, kan u meegenieten van de vele ervarigen van andere reizigers.
  • Uw reisagent neemt verantwoordelijkheid en respecteert de voorwaarden die de ‘Geschillencommissie Reizen’ voorop stelt.
  • Een reis boeken via een erkend reisagent zorgt ervoor dat u verzekerd bent tegen elk financieel onvermogen. Moest het reisbureau of de touroperator in faling gaan, bent u uw geld niet kwijt. Dit in schril contrast met een reservatie via een website van een buitenlandse reisorganisatie of bij een niet-erkend reisbureau in België.
  • Uw reisagent biedt u assistentie in geval van onvoorziene omstandigheden, voor en tijdens uw reis. Zo kan u optimaal genieten van uw welverdiende vakantie.
  • U geniet van een professionele dienst na verkoop.

Onze contactgegevens

Turnhoutsebaan 532
2970 Schilde

Tel. +3233832310

info@travel-zone.be

Lic. 7085

Like us on Facebook

Door verder te bladeren op deze site, gaat u akkoord met het gebruik van persoonlijke gegevens
voor statistische informatie met betrekking tot browsen (wat zijn cookies?)
Zie het privacybeleid voor meer informatie.